Dit doet CORPUS Vitae

CorpusVitae houd zich bezig met massage rekening houdend met myofasciale pijn. Deze myofasciale pijn is een pijn die ontstaat door spierknopen (triggerpoints). Deze spierknopen veroorzaken pijn in andere gebieden in het lichaam. Artsen en fysiotherapeuten die niet de moeite hebben genomen om triggerpoints en myofasciale pijn te bestuderen zullen verkeerde diagnoses stellen met als gevolg een verkeerde aanpak van het probleem. Als de behandeling niet werkt hoort u waarschijnlijk dat de pijn ontstaat door versleten schouders, versleten wervelschijven, versleten heupen, versleten gewrichten enz. Na een aantal massage therapieën blijkt dat deze diagnoses in ieder geval niet de oorzaak zijn van de pijn.
Massagetherapie in combinatie met massageoefeningen die u zelf krijgt geleerd blijkt de goede combinatie tegen heel veel aandoeningen.
Voeding is de belangrijkste factor voor het instandhouden van chronische problemen. CorpusVitae geeft daarom ook voedingsadvies met als doel:
-gezonder eten/leven
-Afvallen
-Ondersteuning ter verbetering van een ziektebeeld
-Fitter voelen

Dit mag u verwachten van mij.

  • Professionele en persoonlijke begeleiding.
  • Betaalbare en contact gerichte behandeling;
  • Voortdurende verbetering van kennis en ontwikkelingen met betrekking tot massage, voeding en andere betreffende ontwikkelingen;
  • Duidelijke adviezen op telefonisch spreekuur;

Dit ben ik: klik hier

 
CorpusVitae Massage therapie, Voedingsadvies, Orthomoleculaire zelfzorg